+36 30 981 2142 zenshotokankarate@gmail.com

Partics Roland Hunor

(sensei)
Partics Roland Hunor

Tíz éves koromban ismerkedtem meg a Shotokan Karatéval, a Cserszegtomaji Általános Iskola falai között. Bruzsa Ferenc irányítása alatt zöld övig jutottam, majd rajtam kívülálló okok miatt tanulmányaimat szüneteltetnem kellett. Középiskola után ismét találkoztam a Karatéval, így kerültem az A.J.K.A. szövetséghez.

2005-ben vizgáztam első, 2007-ben második Dan fokozatra, Sáfár László mesternél, majd megalapítottam a Balatonszentgyörgy Shotokan Karate Egyesületet, mely a mai nap már a Zen Shotokan Karate Egyesület nevet viseli. 2008 decemberében sikeresen vizsgáztam harmadik Dan fokozatra. Ebben az évben végeztem a két éves A.J.K.A. Instruktor-képző programmal, majd edzői szakképesítést szereztem a Testnevelési Egyetemen. “B” kategóriás bírói minősítéssel rendelkezem.

Tanítványaimmal évek óta rendszeresen részt veszünk hazai és nemzetközi versenyeken. 2012 átütő sikert hozott számunkra, ugyanis a WUKF világbajnokságon a dobogó harmadik helyére állhattunk. Több alkalommal nyertük el a “legeredményesebb sportoló” címet is.

2012 óta az S.K.I. Hungary hivatalos tagjaként működünk tovább.

2013 nyarán eljutottam Tokióba a J.K.A. Honbu dojoba, ahol Tatsuya Naka, valamint az S.K.I. Honbu dojoba, ahol Kancho Kanazawa mesterektől tanulhattam.

Három éven át vezettem a Helikon Rádió “Út-a-Do” keleti jellegű életrajzi magazinját, valamint a megye legnagyobb harcművészeti találkozója, a “BudoZala” is a nevemhez köthető. Tagja vagyok a Magyar-Japán Baráti Társaságnak.

2014 nyarán ismerkedtem meg a Brazil Jiu Jitsuval. Akkoriban csak hobby szinten foglalkoztatott, majd a 2015 januári EB után ragadott magával igazán ez a küzdősport. Ott ismerkedtem meg mostani tanítóimmal, Romanek Bencével, majd Csámpár Jánossal. 2017 szeptemberében indítottam saját klubomat Keszthelyen, mely azóta 15 főt számlál. 2015 óta rendszeresen versenyzek. www.zrteamkeszthely.hu

Eddigi legjobb eredményeim:

  • 3x Global Grappling győztes, felnőtt és master korcsoportban
  • Magyar Bajnok
  • Nemzetközi Bajnok (IBJJF)
  • Európa-bajnoki ezüstérmes (IBJJF)

2015 közepén kezdtem el Judozni a Brazil Jiu Jitsu hatására. Hivatalosan a Zalaegerszegi Judo Egyesület tagja vagyok. Mestereim: Varga Zoltán, Nagysolymosi Sándor. Jelenleg 3 kyu fokozatom van.