+36 30 981 2142 zenshotokankarate@gmail.com

Mialkó Zsuzsanna Lilla

(edző, 1. Dan)
Mialkó Zsuzsanna Lilla

2010 szeptemberében találkoztam a Shotokan karatéval, mely már az első edzésen magával ragadott. 2011-ben belekóstoltam a versenyzésbe, ahol mai napig bontogatom szárnyaimat, mind formagyakorlatban, mind küzdelemben. Számos hazai és nemzetközi versenyen vehettem részt az évek során, ahonnan szinte mindig dobogós helyezéssel térhettem haza. Legragyogóbb érmeim a WUKF világbajnokságon nyert bronzérmek egyéni-, és csapatküzdelemben. Máig 45 érmet szereztem: 24 arany, 10 ezüst, 11 bronz.

2017 nyarán beért 7 év munkájának gyümölcse, megszereztem a fekete övet, levizsgáztam 1. Dan fokozatra az S.K.I.F. központi nyári edzőtáborában, Velencén, Manabu Murakami japán mester előtt.

Edzői szakképesítéssel rendelkezem, melyet a Budapesti Sportszövetségek Uniója, illetve a TF képzésén szereztem. Több éve foglalkozom a kezdő és haladó karatékákkal, illetve tavaly óta óvodásoknak tartok mozgásfejlesztő foglalkozásokat a karate mozgásanyaga által. Minden alkalommal a gyerkőcök csodájára járok a végtelen szeretetükért, lelkesedésükért, kíváncsiságukért és tudásszomjukért. Csodálatos megtapasztalni, ahogy edzésről-edzésre megnyílnak, ügyesednek és igazi csapattá, már-már kis családdá kovácsolódnak.

Hosszútávú célom az utánpótlás nevelés, hogy minél több gyermek átélhesse a karate által való fejlődést lelki-, fizikai- és mentális síkon egyaránt.